Asambleistja që i morri tri vota, falënderon vetën dhe dy votues në Kosovë (Foto)
14:50 | 23 Tetor 2017

Lumbardha Lutolli, kandidate për asamblistë në komunën e Prishtinës nga Lëvizja për Bashkim, ka arritur të mbledhë vetëm tri vota, e për këtë i ka falëndëruar të tre votuesit e saj. Lumbardha Lutolli nga Lëvizja për Bashkim, s’ka arritur të grumbulloi më shumë se sa tri vota në garën për t’u bërë pjesë e  asamblesë komunale të Prishtinës, e megjithatë ajo i ka falënderuar votuesit. “Ju faleminderit të gjithëve që ma kanë votuar dhe kanë gjetur besim ne mua! Gjithsej tri vota! Besoj që du te ju përfaqësojnë kuadro më të zhvilluara. Dhe sa për informatë e kam vendin e punës që e kam fituar me djerset e mia dhe edukimin tim pos_doktoral”, ka shkruar ajo në Facebook.
Aurela Hoxha