Arrestohet R.A nga Tërnoci në Novi Sad për lëndë narkotike
14:57 | 04 Mars 2016
Në dy akcione të ndara, policia e Novi Sadit ka gjetur rreth 880 gram marihuanë, rreth 7 gram kokainë, rreth 75.000 dinarë, 1775 euro dhe peshoren digjitale. [caption id="attachment_56501" align="aligncenter" width="633"]Foto ilustrim: Policia Foto ilustrim: Policia[/caption] Në akcionin e parë janë arrestuar R.A (46) nga Tërnoci dhe N.P (25) nga Novi Sadi. Gjatë kontrollimit të banesës së N.P janë gjetur rreth 6 gram kokainë, rreth 60.000 dinarë, 1775 euro, peshorja digjitale, 17 plumba dhe një dokument për letërnjoftim. Ai ka shitur rreth 0,9 gram kokainë 34 vjeqarit nga Novi Sadi dhe kundër tij do të ngritet kallëzime penale për shkak të dyshimit se kanë kryer veprën penale të posedimit të paligjshëm të lëndëve narkotike./presheva.com/

Atalanta Kërçyku