Arrestohet një 18 vjeçar nga Bujanoci, dhe një 23 vjeçar nga Presheva, shkaku drejtonte një grup emigrantësh

0

Ushtria Serbe

Policia serbe ka arrestuar një 18 vjeçar nga Bujanoci, në afërsi të Leskocit pasi që drejtonte një grup të emigrantëve të pa ligjëshem që po udhtonin pa dokomente në teritorin e Serbies

Përsoni me iniciale V.D 18 vjeç, u arrestua në afërsi të Leskocit pasi që drejtonte në mënyr të pa ligjëshme në teritorin e Serbies një grup pej pesë emigrantëve pa dokomentacion.

Sipas informacionet të Radio OK, forcat e përbashkëta të Ushtris së Serbies dhe Ministria e punëve të Brendëshme në një aksion të përbashkët, në afërsi të Nishit dhe Leskocit kan kapur dy kontrabandist të emigrantëve njëri nga Bujanocit dhe tjetëri nga Presheva.

Në dy aksionet e pavarura jan arrestuar V.D 18 vjeç nga Bujanoci dhe A.H 23 vjeç nga Presheva ndërsa gjat ditës mësohet se jan arrestuar 25 emigrantë, të dy kontrabanduesit pasi jan arrestuar u jan dorzuar prokurorisë publike të qarkut për procedura të më tutjeshëme./BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »