Arrestohet B.R nga Tërnoci dhe M.S nga Leskoci për lëndë narkotike
14:56 | 10 Shkurt 2016
Gjatë ditës së Hënë në një aksion të inspektorëve të antidrogës, në një banesë në Bujanoc është arrestuar B.R mashkull nga Tërnoci dhe M.S e gjinisë femrore nga Leskoci, tek të cilët janë gjetur lëndë narkotike. narkotik Sipas po të njetit burim policia gjatë aksionit ka arritur të konfiskojë 180 gram lëndë narkotike të llojit marihuanë si dhe 8 gram të llojit heroinë. Të dyshuarit janë shoqëruar nga policia pranë gjykatësit për kundërvajtje dhe ndaj tyre është shqiptuar masa e mbajtjes.

Alesia Bami