Arrestohet A.B nga Bujanoci pasi ka ushtruar dhunë në familje
15:03 | 22 Gusht 2016
Stacioni i policis së Bujanocit ka njoftuar se ka arrestuar A.B nga Bujanoci me arsyetimin se ka kryer vepër penale ushtrimin e dhunës në familje.

Arrestohet A.B nga Bujanoci pasi që ka ushtruar dhunë në familje dhe me urdhër të prokuroris themelore në Vrajë është arrestuar është marrur vendimi për paraburgim prej 48 orësh për shkak të ekzistimit të arsyes për dyshimin se ai ka kryer vepër penale të dhunës në familje, transmeton BujanociNet.

Dyshohet se A. B. ka kërcnuar gruan e pamartuar, fëmijët e tyre dhe të babain e gruas./BujanociNet/

Nevina Shtylla
S