Arrestohen në mal për dru pas kërcënimit dhe fyerje ndaj policëve në Tërrnoc
15:01 | 21 Qershor 2016
Pjestarët e policisë në Bujanoc, me urdhër të prokurorit në gjyqin e Vranjës kanë mbajtur për 48 orë dy meshkur nga komuna e Bujanocit për shkak të dyshimit se kanë penguar personat zyrtar të që kryerjen e detyrës dhe vjedhje të malit. Në malin e fshatit Tërrnoc i madh, komuna e Bujanocit, në malin ku po prenin dru ilegalisht, policia ka gjetur B.GJ (1983) dhe G.GJ (1989) dhe një 32 vjeçar mashkull. Ata akuzohen se pjestarëve të policisë i kanë kërcënuar dhe i kanë fyer, ndërsa B.Gj ka tentuar edhe ta sulmoj policinë.

Kristin Prengaj