Arrestohen edhe 2 persona tjer nga Bujanoci për trafikim me qenje njerzore
15:03 | 24 Gusht 2016
Forcat e bashkuara të ushtrisë dhe MUP-it janë angazhuar për të ruajtur kufirin shtetërorë, dhe në bashkëpunim me drejtoratet e policisë në Vranjë dhe Nish, në aksione të ndara kanë arrestuar 2 persona nga Bujanoci në tentim të trafikojnë migrantë, njofton policia. Në veturën G.C (49) nga Bujanoci ka tentuar ilegalisht që të transportoj 2 shtetas të Pakistanit dhe 3 të Sirisë. Pas mbajtjes së 48 orëve në stacion policor, iu është caktuar paraburgim prej 30 ditëve. Në rastin tjetër, në kontrollimet rutinë, kanë ndaluar një veturë e cila po drejtohej nga S.F (36) me targa “VR” nga Bujanoci duke transportuar 16 migrantë me prejardhje nga Afganistani

Alesia Bami