Arrestohën dy të qytetar nga Bujanoci, për shkak të drogës heroinë
14:14 | 13 Prill 2017
ilustrim[/caption] Pjestët e policisë së Vranjës me urdhër të ndihmës prokurorit të qytetit të Vranjës kanë mbajtur për 48 orë J.A (48) nga komuna e Bujanocit për shkak të dyshimit se ka kryer vepër penale për prodhim dhe shitje tëb drogave dhe S.I (1977) po ashtu nga komuna e Bujanocit, njofton policia. Dyshohet se J.A me 11 prill të këtij viti në Bujanoc i ka shitur drogë S.A. Gjithashtu dyshohet se J.A i ka shitur po ashtu edhe një mashkulli 37 vjeçari nga Bujanoci.

Kejvina Kthella