Arrestohen dy polic për trafikim të njerëzve nga Presheva deri në Suboticë
10:02 | 12 Qershor 2015

Arrestimi Pjestarët e ministrisë së punëve të brendshme të Serbisë në Beograd kanë arretuar dy polic dhe 9 persona të tjerë për shkak të dyshimit se kanë kaluar kufirin në mënyrë ilegale, kaë trafikuar njerëz dhe kanë keqpërdorë pozitën zyrtare, njofton MUP. Në njoftim thuhet se dyshohet se në ata në mënyrë sistematike dhe në kontinuitet për një shumë të caktuar të hollash nga Presheva deri në Beograd dhe nga Beogradi deri në Suboticë kanë transportuar shtetas të huaj dhe migrantë që vijnë nga lindja e afërt.
Aurela Hoxha