Arkivoli i kufomave lundron në lumenjët e Kosovës
14:29 | 08 Mars 2018
Pas reshjeve të shumta të shiut kan bër që lumenjët e rajonit të sjellim sasi të madhe të ujit, bashk me sasin e madhe të ujit kan lundruar edhe mbeturinat e shumta të cilat hedhën në lumenjët e Kosovës nga qytetarët e pandërgjegjëshem. Mbeturinat e shumta të cilat sjellin lumenjët e rajonit qdo vit ndoshta jan shum të bezdisëshme por nuk besoj se keni hasur në një poshtërsi të tillë sa të shikoni të lundroj edhe një arkivol në lum, sot në fshatin Hodonoc komuna e Kamenices, saktësisht në lagjen e Katushnicës ku edhe lumi ka sjellur mbeturinat e shumta ka sjellur edhe një arkivol të zbrazët, qytetarët kan fotografuar dhe kan dërguar në redaksin tonë duke u quditur nga kjo pamje pasi që lumi është në rrugën shum të frekuentuar dhe shum fëmij duke shkuar në shkollë dot mund të frigësohen nga një pamje e tillë të një arkivolit i cili lundron mbi ujë, shpresojm të vetëdisohemi njëher që qdo gjë që nuk na duhet më të hedhim në vendet e caktuara e mos të i shfrytëzojm lumenjët e bukur për hedhjen e mbeturinave./BujanociNet/

Kejvina Kthella