Ariu tmerron njerëzit në rrugën Kërçovë-Ohër! (Video)

0

Në një video që qarkullon me të madhe nëpër rrjetet sociale duket një ari e hutuar si vrapon në mes të rrugës e cila shpien për në Kërçovë, gjegjësisht në rrugën Kërçovë-Ohër.

ariuVozitësit duhet të kenë kujdes kur kalojnë këtë rrugë, sepse mund të ndeshen në situata të tilla kur ariu i hutuar nga veturat nuk e di nga të shkojë dhe mund të jetë i rrezikshëm për vozitësit.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com