Arifi sot priti Lekon zyrtare e lartë pranë zyrës së Komisares së lartër pakica në Hag.
10:01 | 06 Maj 2015

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi priti sot në zyrën e tij  priti Tihana Lekon zyrtare e lartë pranë zyrës së Komisares së lartë për pakica në Hag. Nagipi 3 Në këtë takim mes Arifit dhe zyrtarës së lartë Lekon i bisedua  për rrjedhën e ndërtimit të Objektit të lartë universitar dhe për situatën politike në përgjithësi. Kryetari Arifi i shprehi brengat dhe problemet e popullatës shqiptare në Luginë të Preshevës lidhur me të drejtat e tyre kolektive dhe individuale. Më pas delegacioni në fjalë së bashku me kryetarin e komunës vizituan lokacionin e ndërtimit të fakultetit./BujanociNet/ Nagipi 2 Nagipi 1
Françeska Jaçe