Arifi: Jemi të gatshëm për bashkëpunim me të gjitha subjektet politike
14:59 | 27 Prill 2016

Kryetari i Partisë Demokratike Nagip Arifi,  përmes një konference për gazetar ka falënderuar elektoratin  për besimin e dhënë ndaj këtij subjekti politik.

Me këtë rast Arifi po ashtu ka thënë se jemi të gatshëm për  bashkëpunim me të gjitha subjektet politike. Arifi bënë të ditur se pas zgjedhjeve të 24 prillit nuk kemi pasur ndonjë konferencë  për gazetar ngase kemi pritur rezultatet përfundimtare nga KKZ e Bujanocit. Sipas Arifit zgjedhjet janë mbajtur në një tension përshkak se disa simpatizantë të partive rivale kanë qenë para vendvotimeve por ajo që është për tu përshëndetur nuk ka patur ndonjë ekses. Ajo që është për tu  përshendetur dhe falënderuar janë simpatizantët e PD-së, që e kanë  mbajtur fjalën kurse  votat për afërsisht   janë të njejta sikurse në vitin 2012 është shprehur Arifi.
Rashel Kolaneci