Arifi: ftonë qytetarët që ta shfrytëzojnë të drejtën e votës

0

Në vendovtimin Nr.1 në Tërrnoc sot në ora 10:00 ka votuar kryetari i Partisë Demokratike, njëherit kryetarë i komunës së Bujanocit Nagip Arirfi.

Arifiiiiiiiiiii

Pas kryerjes së obligimit zgjedhorë, kryetari Arifi ka kërkuar nga qytetarët shqiptarë të komunës së Buajnocit që ta shfrytëzojnë të drejtën për të votuar për zgjedhjet e KNSH-së. nagipi 2Arifi, ka potencuar se ky është obligim qytetarë dhe çdokush që ka të drejt votë duhet ta shfrytëzojë atë për të mirën e gjith qytetarëve dhe për një ardhmëri më të mirë. Në ora 10:50 në vendvotimin Nr.3 ka votuar Arbër Pajaziti, njëheirt bartës i listës PD-BDL. Pajaziti ka kërkuar nga qytetarët e komunës së Bujanocit që sa më masovikisht ta shfrytëzojnë të drejtën e tyre për të votuar për zgjedhjet e KNSH-së./BuajnociNet/

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com