Arbana Osmani fotografohet me beben dhe bashkëshortin
10:00 | 06 Prill 2015

Ish-udheheqeja e Big Brother, Arbana Osmani fotografohet me beben dhe bashkëshortin -

ar2-474x540 http://zeri.info/uploads/images/2015/April/06/auto_arbana1428305820.png  
Françeska Jaçe