Aprovohet Programi i veçantë Aksional i NP “Komunalisë” për vitin 2017 (Dokument)

0

Në senacën e sotme të XXI-të me rradhë, Këshilli Komunal i Komunës së Bujanocit, aprovoi  Programit e posaçëm të ‘Komunalisë’ për vitin 2017-të, me vlerë prej 25 milionë dinarëve.

Programin e veçantë për vitin 2017-të, para të pranishmive, e elebaroi drejtori Adem Hasani, i cili mes tjerash njoftoi për ndryshimet e linjave 14,15 dhe 17. Gjithashtu, Hasani, deklaroi që kanë filluar përgatitjet për furnizimin me mazut për nxehmjen qëndrore të qytetit, për faktin që, temperaturat e  ulëta të maujit tetor, kanë ndikuar që me urgjencë të sigurohet kjo materie e nevojshme për nxehmje./Lugina-Lajm/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »