Apel qytetarëve të Luginës, mos bleni produkte në ETC-të në Kosovë (Foto)
15:02 | 15 Prill 2018
Një qytetare nga komuna e Bujanocit, me iniciale A.K, ka dërguar këto pamje e produktit të blerë në ETC të Gjilanit ku këto biskota në form zemëre të blera pas hapjes shfaqen të mykura, qytetarja ka dërguar këto pamje në adresën e redaksis ton duke apeluar tek qytetarët të ken kujdes gjat blerjeve në Kosovë. Jo vetëm nga mishi i shitur në Kosovë mund të helmoheni, shum leht mund të helmoni edhe nga produktet tjera pasi që etiketat e afatit të skadimit shpesh ndryshohen dhe një kontroll i dobët i Agjencionit të ushqimeve në Kosovë në këto markete po ju jepë mundësi marketeve të manipulojn shum me qytetarët e Kosovës, por edhe shum qytetarë të Luginës shpesh në blerjet e bëra në pikat e afërta të ETC-së në Kamenic e Gjilan hasin në këso artikuj të cilat në brendësi jan të mykura e ndonjëher qëllojn dhe mbeturina brenda tyre./BujanociNet/

Kejvina Kthella