Apel për përgjegjshmëri nga komuna e Bujanocit - mos keqpërdorni ujin
14:17 | 24 Qershor 2017

Edhe pse janë duke funksionuar 14 bunare të ujit dhe shtypja e ujit arrin nivelin e duhur për furnizim, Lagja e Strukarëve po vazhdon të ballafaqohet me probleme të ujit. Luten që të gjithë qytetarët të mos keqpërdorin ujin për ujitje dhe gjëra tjera të panevojshme dhe të mundësojn që edhe këto lagje të kenë ujë./BujanociNet/
Françeska Jaçe