APEL PËR NDIHMË - Eljesa Ajdini nga fshati i Shoshajë, ka nevoj për ndihmën tonë
14:10 | 01 Shkurt 2017

Eljesa Ajdini ka nevojë për ndihmën tonë Eljesa,voglushja nga fshati i Shoshajës komuna e Preshevës,është 3 vjeçe dhe ajo është diagnostifikuar me sëmundjen e Leukemisë. Eljesa është duke luftuar me sëmundjen tash e dy vite,ajo tashmë gjindet në fazën e fundit të terapis,ajo është duke u trajtuar në “Qendrën klinike në Nish”.Përjashtim që babai i Eljesës në këtë kohë duhet përkushtuar ndaj vajzës së saj ai përkujdeset edhe për katër fëmijët jetim të vëllaut të tij. Kërkojmë ndihmën e secilit prej nesh që së bashku me lejën dhe vullnetin e Zotit të mundohemi që të kthejm harmonin në familjen Ajdini si dhe buzëqeshjen në fytyrën e voglushës.Një ndihmë e vogël e juaja,një shpëtim jete për dikë. Nr. i llogaris: 160 – 5400100610368 - 55 ; Mbajtësi i llogaris: (Sabedin Ebibi) Vendi: Shoshaj (Preshevë) -  Tel +381 62 899 6 558 (Sabedin Ebibi) Ndihmo edhe ti,që Eljesa ti kthehet gjirit familjar! Ndihma e juaj,kontribut për jetën e Eljesa Ajdinit! Me respect Familja Ajdini./BujanociNet/
Rashel Kolaneci