Andrra ka probleme me peshën e dobët, ja çka hanë
14:52 | 06 Dhjetor 2017

E ndryshe nga të tjerët, Andrra po punon në shtim peshe.

Shumica e fytyrave publike e kanë problem peshën e tepërt, po kjo nuk përbën problem për Andrrën e Sinanit, përcjell ORAinfo. Ajo nuk i kursen ushqimet kalorike pa e pasur brengë se do t’i vendos kilogramet e tepërt. Andrra ka publikuar një tavolinë të mbushur me ushqime të servuara për atë dhe Sinanin.

Nevina Shtylla