Aktivitet i çuditshëm filmohet në një tunel
20:00 | 19 Shtator 2018

Përderisa një nga tunelet po ndërtohej në lumin Cauca, ky fenomen i çuditshëm u pa dhe u filmua brenda tunelit.

Kjo u kap në një nga tunelet transit që po ndërtoheshin atje, gjatë ditëve kur u përjetua një situatë kritike për shkak të rrjedhjes aksidentale të lumit, duke bërë që tunelet të shemben.

Videoja e publikuar në YouTube tregon momentin e aktivitetit të çuditshëm në tunel, transmeton Express.

Shikojeni:

 

Rina Balaj