Aksidentohen dy të rinjë me MotoKultivator në fshatin Bukuroc
14:12 | 20 Mars 2017
ilustrim[/caption] Dy të rinjë kanë pësuar aksident në fshatin Bukuroc deri se ishin duke vozitur kultivator 509 si pasoj e daljes nga marshi kanë humbur kontrollin dhe janë aksidentuar. Njëri prej tyre është në gjendje të mirë derisa tjetri ka pësuar lëndime të renda ku me urgjencë është dërguar në spitalin e Vranjës. Policia ishte në vendin e ngjarjes për ta verifikuar aksidentin siç raporton Gazetari ynë që gjindet në vendin e ngjarjes. /ZeriLugines.com/

Kristin Prengaj