Akademia përkujtimore për të nderuar gjakun e komandant "Lleshi" (Foto)
14:15 | 25 Maj 2017

Sot duke filluar nga ora 14:00, me vendosjen e kurorave mbi varrin e komandantit, dhe më pastaj nga ora 15:00 në shtëpin e kulturës është mbajtur akademi përkujtimore për të nderuar komandantin Ridvan Qazimi "Lleshi". Sot kan përfunduar ditët e komandant Lleshit, për të nderuar gjakun e dëshmorit në 16 vjetorin e rënjes të komandantit, të pranishëm ishin figura politike lokale, grupe shoqërore artistike lokale dhe rajonale.
Fjalë rasti kan marur Kryetari i komunës së Bujanocit z.Shaip Kamberi dhe Kryetari i Këshillit nacional Shqiptar, z.Jonuz Musliu ku kan uruar që gjaku i dëshmorëve mos të harrohet kurrë.
Ndërsa kryetari i Këshillit kombëtar Shqiptar z.Jonuz Musliu, ka nderuar me mirnjohëje shoqërin artistike "Shota" për pjesmarrëjen e tyre në 16 vjetorin e rënjes të Komandant "Lleshi", ndërsa mirnjohëjen e KNSH-së e ndau nëna e Komandant Lleshit për shoqërin artistike "Shota"/BujanociNet/
Françeska Jaçe