Agjencioni për zhvillim në Serbi, shpall thirrje publike për përkrahje financiare të bizneseve të vogla dhe të mesme (Dokoment)
12:12 | 09 Janar 2018
Agjensioni për Zhvillim i Serbisë, ka shpallur THIRRJE PUBLIKE për përkrahje financiare të Bizneseve të Vogla dhe të Mesme të sektorit të industrisë së prodhimit, ku për qëllim ka ngritjen e ambientit të punës dhe rritjen e konkurrencës të bizneseve, në katër fusha që janë target i mbështetjes financiare: -Industria e makinerive dhe pajisjeve, - Industria ushqimore, - Industria e drurit dhe mobileve, dhe -Industria e gumës dhe plastikës,
Për më shumë, ja linku i thirrjes publike nga ku mund t’i shihni kriteret e konkurrimit: >> KLIKO KËTU <<  

Kejvina Kthella