Afrimi nga Hodonoci i Kamenices i cili mban mend me mbi 300000 tabela të automjeteve (Video)
14:56 | 20 Janar 2016

Afrim Morina nga fshati Hodonoc i Komunës së Kamenicës i cili mban mend me mijëra tabela të automjeteve dhe numëra të telefonit. Afrim pica Afrimi për Klan Kosovën ka deklaruar se qysh në zvogli se kejt spontalisht i ka ardhur kjo dhunti nga zoti, ai ka thën se mban mend dhe tabela të vjetëra të automjeteve të kohës së ish-Jugosllavis me parashtresën "PR, GL, UR, Etj"./BujanociNet/ https://youtu.be/Gdnv8K8iAeU
Aurela Hoxha