Afrim Agushi dorëhiqet nga posti i kryetarit të OVL-UÇPMB-së

0

Përmes një komunikate të lëshuar për opinion, kryetari i deritanishëm i OVL-UÇPMB-së Afrim Agushi ka bërë të ditur se ka dhënë dorëheqje të parevokueshme nga posti kryetarit.

 Afrim Agushi

Në njoftimin e lëshuar nga kjo organizatë ndër të tjerash arsyetohet edhe largimi i Agushit, ku thuhet se, Agushi, dorëheqjen e tij e ka arsyetuar përveç arsyejeve personale dhe shëndetësore ne këto argumente: pikës së pari për mos definimin e pozitës së veteranëve të luftës, 14 vite nga përfundimi i saj, së dyti ishte arsyetimi mos statusit të invalidëve dhe të veteraneve të luftës, së treti, mos gadishëmria e autoriteteve shtetërore për të pranuar regjistrimin e kësaj organizate për shkak të emrit të saj.

 

Njoftimi origjinal i OVL-UÇPMB-së

OVL UCPMB

Njoftim

 

Kryetari i deri tanishëm i Organizatës së Veteranëve të Luftës, së ish – UÇPMB-së në Bujanoc, Afrim Agushi në mbledhjen e mbajtur me datën 01.06.2015 të kësaj organizate ka dhënë dorëheqje të parevukusheme para antarëve të saj.

Agushi, dorëheqjen e tij e ka arsyetuar përveç arsyejeve personale dhe shëndetësore ne këto argumente: pikës së pari për mos definimin e pozitës së veteranëve të luftës, 14 vite nga përfundimi i saj, së dyti ishte arsyetimi mos statusit të invalidëve dhe të veteraneve të luftës, së treti, mos gadishëmria e autoriteteve shtetërore për të pranuar regjistrimin e kësaj organizate për shkak të emrit të saj.

Njëkohësisht një shtysë e Agushit për dorëheqjen e tij, pa dyshim është dhe mosangazhimi i disa anëtarëve të kryesisë në interes të organizatës.

Shkak tjetër është edhe gjithashtu mosrrespektimi i tij personal edhe i organizatës nga disa politikan apo ish përfaqësues ushtarak në sferat e manifestimeve, përkujtimeve të dëshmorëve etj.

Dhe krejt në fund, Agushi i faleminderon të gjithë ata që kanë bashkëpunuar dhe kanë kontribuar në zhvillimin dhe ndihmën e kësaj organizate.

 

Bujanoc 03.06.2015                                               Kryetar: Afrim AGUSHI

 

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »