Aferdita Naipi Ahmeti ka nevoj për ndihmën tuaj e cila është duke kryer terapit për të shpëtuar nga Kanceri
14:50 | 10 Tetor 2017
Doktorët kan konstaktuar se Aferdita Naipi Ahmeti është diagnostifikuar me sëmundjen e rëndë të kancerit, dhe është duke i kryer terapit për të luftuar kundër kancerit andaj ajo ka nevoj për ndihmën tonë. Nga pamundsia e vazhdimit tē terapis nga familja u detyruan të kërkojm ndihëm nga të gjithë ata që kan mundsi për ta ndihmuar motrën tonë Aferdita Naipi Ahmeti e lindur në vitin 1973 vajza e msusit Naip Ahmeti nga Nasalca e cila vuan nga nji smundje e rënd kancer terapia është e pa përballueshme për ne familjarët e cila ka nji kosto prej 27 938€ ndihma e juaj mund t'ja lehtsoj shërimin ndihma e juaj mund të dërgohet te kryetari i kshillit të xhamis të fshatit Nasalcë Abedin Nuredini Tel 062 9692592 ose direkt në llogarin bankare: RBKO XKPR XXX Iban XK 051501050001058830   Ilir Ahmeti Falëmderit për të gjithë ata që kan mundsi për ndihëm.

Atalanta Kërçyku