Afër marrëveshjes koalicioni në Bujanoc – PVD – SNS dhe LPD
14:59 | 04 Maj 2016
Burimet e portalit Serbë Bujanovaçka mësojn se Partia për Veprim Demkratik, SNS dhe Lëvizja për Progres Demokratik e Jonuz Musliut jan afër arritjes së marrveshëjes për koalicion qeverisës lokal në Komunën e Bujanocit, ku së bashku me një këshilltarë rom do të arrijnë 24 mandate nga 41 të mundësheme, sa ka kuvendi Komunal në Bujanoc. Kjo marrëveshje siç ka mësuar portali Bujanovaçka do të arrihet pas festave të 1 majit. Në zgjedhjet lokale PVD-UDSH ka fituar 12 këshilltarë, PD e Nagip Arifit ka fituar 10 këshilltarë, koalicioni rreth SNS ka 7, Stojança Arsiq ka 5, LPD ka 4, Lista serbe ka 2 dhe romët kanë një kandidat.

Nevina Shtylla