Adnan Salihu zgjidhet kryetar i kuvendit komunal të Bujanocit
13:37 | 23 Shkurt 2018
Pas vdekjes së ish kryetarit Jonuz Musliu, kryetar i rij i kuvendit komunal të Bujanocit është zgjedhur sot dr. Adnan Salihu nga Bujanoci. Adnan Salihu është i lindur më 24.07.1960, është i martuar dhe baba i tre fëmijëve, Salihu ka kryer fakultetin në Universitetin e Prishtinës dhe punon si doktorë në Shtëpin e shëndetit në Bujanoc. Salihut, ish kryetari i LPD-së tani i ndjeri Jonuz Musliu i ja patë besuar zavendës kryetarin e LPD-së dhe tani ka marrur mbështetjën e plotë të Lëvizjës së Progresit Demokrat për të udhëhequr postine  kryetarit të Kuvendit të komunës së Bujanocit. Dr Adnan Salihu u zgjodhë kryetar i kuvendit komunal me 25 vota për, 6 kundër dhe asnjë të përmbajtur, Adnan Salihu./BujanociNet/

Kristin Prengaj