Adnan Salihu; Pse nuk u nda post mortum mirnjohje edhe për të ndjerin Jonuz Musliu (Foto)

0

Në 50 vjetorin e themelimit të shkollës së mesme në Bujanoc “Sezai Surroi”, shkolla kishte ndarë mirnjohëje për persona të cilët kishin kontribuar për arsimin Shqiptarë në Luginën e Preshevës, por vlen të theksohet se kontributë dhënësi më i madhë u anashkalua duke e injoruar mirnjohëjen për të, por edhe duke mos i kujtuar fare kontributet e tij.

Ish kryetari i kuvendit të komunës së Bujanocit, Jonuz Musliu ka kontribuar shumë për arsimin Shqiptarë në Luginën e Preshevës ne dot ju kujtojm me foto disa nga momentet kur ai i printe protestave për librat Shqiptare nuk u nderuan fare për kontributin e tyre edhe pse djali i të ndjerit ishte prezent në këtë manifestim.

andaj kryetari i kuvendit komunal të Bujanocit ka drejtuar akuza pse nuk u nderua edhe kontributi i të ndjerit Jonuz Musliu, Salihu në profilin e tij në facebook ka shkruar “Kremtimi i 50 vjetorit të themelimit të shkollës së mesme “Sezai Surroi” ishte një ngjarje që na ngjalli emocione dhe na bëri të lumtur dhe krenar. Madhështinë e këtij manifestimi e rriti edhe prezenca e shumë mësimëdhënsve që kanë edukuar shumë gjenerata si dhe atyre që kanë kontribuar në themelimin e këtij institucioni të rëndësishëm arsimor. Në këtë përvjetorë u ndanë edhe mirnjohje që padyshim të gjithë i kanë merituar. Por nuk mundem pa pyetur se pse nuk u nda post mortum mirnjohje edhe për të ndjerin Jonuz Musliu për kontirbutin e të cilit nuk ka nevojë të flitet sepse të gjithë e dinë.“/BujanociNet/

Jonuz Musliu, gjat protestës në fshatin Konçul, kundër kthimit të librave në Kosovë

Jonuz Musliu, gjat protestës në fshatin Konçul, kundër kthimit të librave në Kosovë

Shpërndaje në rrjetet sociale.
comments powered by Disqus
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »