Administrata tatimore lokale fton qytetarët ti kryen obligimet e tyre ndaj komunës së Bujanocit

0

Komuna e Bujanocit BU

Administrata tatimore lokale e komunës së Bujanocit ka shpërndar aktvendimet për tatimin në pronë për persona fizik, andaj fton të gjith obliguesit tatimor që të i kryen detyrimet e tyre në kohë.

NJOFTIM

Administrata tatimore lokale e komunës së Bujanocit njofton obligusit tatimor se gjitha aktëvendimet për tatimin në pronë për personat fizik janë shtypur dhe shumica prej tyre janë shpërndar, kështu që kërkon nga obliguesit tatimor që ti kryejn obligimet e tyre me kohë ,për shkakë të llogaritjes së kamatës tatimore, njoftim administrata tatimore e komunes se Bujanocit./BujanociNet/

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »