Adhurimi në ALL-LLAHUN edhe në mesin e rrugës

0

Derisa në rrugët e Prishtinës po zhvilloheshin përleshje në mes protestuesve dhe policisë, disa persona po faleshin në oborrin e Fakultetit Filologjik të Universitetit të Prishtinës.

ALLAHU JU SHPERBLEFTLigji i Republikës të Kosovës i ndalon faljen në instutucione shtetrore, por tokën e all-llahut nuk mund të ja ndaloj askush për të shprehur adhurimin në ALL-LLAH-un

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »