Adelina Tahiri tregonë fundshpinën (Foto)
09:56 | 06 Shkurt 2015

Adelina Tahiri në albumin e fundit ka realizuar disa kopertina me shpinën e zhveshur, trik marketingu i këngëtares që albumi të pëlqehet dhe shitet më shumë, ndonës nuk e ka financuar vet këngëtarja gjithë projektin por kompania celulare imazh i të cilës është vet Adelina. Adelina 1 Fotot e fundit të lancuara në publik e kanë bërë akoma më të dashur dhe tash që këngëtarja është ndarë nga i dashuri, ofertat nga gjinia e fortë mund të vazhdojnë. Adelina 2 Adelina 3
Françeska Jaçe