Adelina nuk i zhdukë sharjet
10:02 | 29 Maj 2015

Këngëtarja Adelina Tahiri po synon që të bjerë në sy. Në fakt, linjat e saj janë të admirueshme. Adelina Tahiri Ajo, mbrëmë në Ballon Pranverore është shfaqur tejet sensuale. Këngëtarja ka tërhequr vëmendjen me lakuriqësi. E, disave me sa duket nuk ju ka pëlqyer zhveshja dhe stili i i Tahirit. Komentet e ndjekësve të saj kanë qenë tejet negative, por pavarësisjt kësaj Adelina nuk i ka fshirë këtp komente, siç bëjnë shumë nga këngëtaret tona. A tahiri
Françeska Jaçe