A po përgaditet Rusia për luftë!? (VIDEO)
09:58 | 16 Mars 2015

Mijëra trupa ruse u vunë në gatishmëri këtë mëngjes pasi Presidenti rus Vladimir Putin ka urdhëruar stërvitje të papritura ushtarake masive për të testuar gatishmërinë e forcave të armatosura për t’u përballur me sfidat e pjesës veriore të vendit dhe veçanërisht në Arktik. auto_rusia1426534749 Urdhri për gatishmërinë ushtarake është lëshuar për Flotën Veriore dhe njësive të parashutistëve në qarkun qshtarak Perëndimorë, transmeton TetovaSot. 38.000 trupa, 41 anije, 15 nëndetëse, 110 avionë luftarake dhe helikopterë që marrin pjesë në stërvitjet që të përqëndrohet në forcimin e pranisë ruse në Arktik dhe për të testuar shpejtësinë e transferimit të njesive të operacioneve speciale në një distancë më të madhe./TetovaSot/ https://www.youtube.com/watch?v=jEVuGIk6geU
Françeska Jaçe