A po fshihet e vërteta për Kumanovën?!
10:02 | 03 Qershor 2015

Fadil Elshani Esat Kafixholu Demë Shehu Andi Krasniqi Muhamed Krasniqi Shefqet Avaci Hajrush Avdija Betim Kabashi Genc Sefa Landrit Rustemi Beg Bajra Fatmir Recica Sevdail Miftari Lirim Krasniqi Bajram Elshani Sami Ukshini Valdet Zeka Mirsad Kerimi Demë Shehu Sami Ukshini Mirsad Ndreca Beg Rizaj dhe Ziadin Krasniqi Në bazë të kësaj liste, rezulton se emrat e Sami Ukshinit dhe Dem Shehut përmenden nga dy herë si dhe Muhamed Krasniqi i cili ka dhënë edhe identitetin e tij të dytë, Andi Krasniqi që mbajnë të njëjtat të dhëna të lindjes dhe vendbanimit të tij. Çfarë ka ndodhur me Mirsad Ndrecajn dhe Begë Rizajn mbetet të përgjigjen institucionet e vendit të cilat i paraqitën si të vdekur gjatë aksionit policor në Kumanovë, së bashku me 8 persona të tjerë: Xhafer Zymeraj, Valon Kabashi, Turgaj Gashi, Arben Rexhaj, Sami Kastrioti, Hisen Rushiti, Fatlum Vishesela dhe Nusret Kaloshi. Këtë mbetet të dëshmojë ndonjë hetim i ri për rastin e Kumanovës nëse një gjë të tillë e kërkojnë autoritetet e Kosovës ose ato ndërkombëtare.
Aurela Hoxha