A mund ta dini sa është ora? Përgjigja e saktë, tregon shumë për aftësinë tuaj (Video)

0

Kjo orë është një orë e zakonshme që tregon orën për 12 orë. Mirëpo, kjo orë nuk ka numra dhe është e kthyer në një pozicion të paditur. Bazuar në pozicionin e orës dhe minutës, sa është ora?

Kjo orë i është shfaqur nxënësve të shkollave fillore në Kinë.

Pyetja ka qenë sa është ora?
Ja disa opsione:
Ora është mes
a) 3:00 dhe 4:00
b) 6:00 dhe 7:00
c) 8:00 dhe 9:00
d) 10:00 dhe 11:00
Në videon e më poshtme mund ta gjeni përgjigjen:

----- ------- --------------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »