A mund ta bëjë këtë një shqiptar? Fëmija në dorën e policit serb (Foto&Video)

0

Grupi prej rreth 20 personash, të rinj dhe familjar me fëmijë të vegjël, janë zbuluar në afërësi të autostradës, afër kalimit “Subotica-Sever”.

Policia kufitare serbe në rrethinën e Suboticës sot e ka parandaluar një grup të kosovarëve që ilegalisht ta kalojnë kufirin me Hungarinë, raporton Tanjug.

Grupi prej rreth 20 personash, të rinj dhe familjar me fëmijë të vegjës, janë zbuluar në afërësi të autostradës, afër kalimit “Subotica-Sever”.

Që nga fillimi i dhjetorit deri me sot, policia kufitare serbe ka parandaluar kalimin ilegal të kufirit te rreth 2000 shqiptarëve nga Kosova.

Kundër 1670 personave është ngritur kallëzim penal, ku me pas me gjobë me para janë liruar.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »