A mendon të abortosh? Së pari shiko këtë video…

0

Ambicia apo Aborti…lexoni tekstin e mëposhtëm, në të cilin përshkruhet zhvillimi dhe metoda e abortimit të një fëmije. Pastaj mund të vendosni nëse aborti është gjë e thjeshtë e pa përgjegjësi, tranmeston lajmi.net

Ambicia apo Aborti

Java e parë: veza e fekonduar, hyn në barkun e nënës.

Java e dytë: jeta e re fillon të merr ushqim nga barku i nënës.

Java  tretë: formohen sytë, së bashku me litarët kurrizorë, trurin, stomakun, mushkëritë, mëlçinë dhe veshkën.

ZEMRA fillon të rrahë…

Java e katërt: formohet koka, shtylla kurrizore kompletohet, litarët kurrizorë përfundojnë së formuari, ndërsa duart dhe këmbët fillojnë të formohen.

ZEMRA është duke rrahur më shpejtë…

Java e pestë: Gjoksi dhe barku formohen dhe veçohen nga njëra-tjetra duke marrë formën e tyre.

Sytë zhvillojnë retinën dhe bebëzën.

Veshët fillojnë të formohen.

Gishtat dhe shputat tashmë janë formuar.

Java e gjashtë gjer tek e teta: të gjitha organet tashmë janë prezente, duke përfshirë fytyrën, gojën, gjuhën.
Koka dhe truri janë të kompletuar.

Foshja fillon të reagojë duke gudulisur…

Java e tetë: foshnja tashmë ka shenjat e gishtërinjve, të cilat do të jenë të njëjta gjer në moshën 80 vjeçare!
Foshnja mund të kapë gjërat me duart e tij.

Java e njëmbëdhjetë gjer te dymbëdhjeta: i gjithë sistemi i foshnjës tani është duke punuar, tërësisht i formuar.

Foshnja gjithashtu është e gatshme të ndjejë dhimbje!

Në muajin e tretë, foshnja është e gjitha e formuara tashmë, tani vetëm se duhet të rritet.

Por, nëna dhe doktori i tij tanimë po diskutojnë rreth MBYTJES së tij!

Si mbytën fëmijët prej nënave të veta?!

Janë katër forma për të qenë mizorë dhe johuman:
Në cilën formë do të ikë fëmija?
Në secilën mënyrë se si ai do të VUAJË!

Metoda e thithjes me vakuum
Sikur fshisa me vakuum pastron ndyrësirën.

Foshnja do të largohet me pjesë të vogla.

Metoda e prerjes
Mjeku vetëm bën prerjen e foshnjës në disa pjesë, brenda barkut të nënës.

Metoda kirurgjikale
Mjekët e nxjerrin foshnjën jashtë me metoda kirurgjikale në barë të hapur

E ashtuquajtura –‘Metoda e kripës’
Solucioni i kripës mbush qeskën amniotike

Foshnja është digjet gjer sa të vdes!

Tani ju do të vendosni si të vdes fëmija juaj….

A dëshironi ende ta bëni këtë?!

Nuk tregoi se çfarë do të ndodhë më tutje por mund të bëhet…

Ndoshta një ditë do të krenoheni me arritjet e tij!

Imagjino sikur këta persona të abortoheshin nga nënat e tyre…

Aristoteli

John Lennon

Malkom X

George Uashington

Steve Jobs ….

Zgjidhja është e jotja!

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »