A kemi rrezik nga kapsllëku?
14:12 | 03 Mars 2017

Problemet me kapsllëk janë mjaftë të shpeshta te shumë persona. Ushqimi por edhe stresi janë ndër shkaktarët më të shpeshtë të kapsllëkut.

Kur përballemi me vështirësi për të zbrazur zorrët apo me kapsllëk, ne shpesh lëndojmë apo çajmë zorrën e trashë duke u sforcuar së tepërmi, transmeton Indeksonline. A mund të shkaktojë një gjë e tillë probleme serioze me zorrët? Kur zorra qahet apo lëndohet, merr paksa kohë deri sa të shërohet. Dhe meqë vazhdimisht ndjejmë nevojë të zbrazim zorrët, ajo mund të mos shërohet për një kohë. Në raste të tilla, ne mund ti shkaktojmë probleme zorrës së trashë e që mandej mund të na nevojitet ndihma e mjekut për të tejkaluar problemin.

Kristin Prengaj