A ka bërë Rashel Kolaneci operacione? Doktori zbulon të vërtetën (Foto)
14:13 | 02 Prill 2017

A është e bërë Rashel, apo natyrale?

Kjo pyetje qarkullon prej disa kohësh në rrjetet sociale dhe dyshimet kanë qenë të shumta. Fansat e bukuroshes së “Xing me Ermalin” komentojnë se Rashel ka bërë fundshpinën, e të tjerë thonë se ka bërë buzët. Mjeku Skerdi Faria ka verifikuar gjatë “Xing me Ermalin” dhe ka bërë konkluzionet e tij. “Më dërgojnë foto të Rashel dhe më pyesin çfarë ka të bëra”, thotë Skerdi. Pasi e kontrolloi, ai tha se Rashel nuk ka bërë asnjë operacion plastik sipas mendimit të tij. “Edhe për buzët që dyshohet mendoj se i ka bio”, thotë Skerdi./Xing.al/
Aurela Hoxha