A ju kujtohet kjo videoja që tregon se si të huajt e flasin anglishten (Video)
14:17 | 04 Korrik 2017

Kjo ka qenë njv nga videot më të shikuar të viteve të shkuar duke ridkualuar shqiptimin e anglishtes nga të huajt, shkruan arbresh.info.

Në video nuk respektohet asnjë rregull e sintaksës së anglishtes dhe fjalëve u bihet rrotull e rrotull Versione të kësaj videoje janë bërë shumë, dhe janë adaptuar edhe në gjuhëst tjera. Pjesë nga kjo video janë përfshire edhe në video të tjera parodike. Pjesa më qesharake fillon rreth minutës së fundit.
Aurela Hoxha