A jeni kurioz të dini se si do duket toka pas 100 milionë vitesh
08:30 | 08 Nentor 2018

Deri para 200 milionë vitesh besohet të ketë ekzistuar superkontinenti Pangea kur filloi të shpërbëhej deri në rregullimin e tanishëm.

Mirëpo, kështu nuk do të duken kontinentet edhe në të ardhmen.

Një video e përgatitur nga SpaceRip tregon si kanë mundur të ishin kontinentet para 600 milionë vitesh, si kanë mundur të ndryshojnë deri në ditët e sotme dhe si do të duken pas 100 milionë vitesh./Lajmi.net/ 

Kejvina Kthella