A ishte mysliman Nikolla Teslla?

0

Shkencëtaret nga Universiteti i Baltimores ne SHBA kane ardhur deri te dokumenti i cili provon se Nikolla Teslla ka qene mysliman dhe se emri i tij i vertete ka qene Nurudin Tesihoviq.

Nikolla Tesla

Nena e tij quhej Mejra kurse babai Shaban, me prejardhje nga Vogoshqa, Sarajeve. Ketë e pohon Bill Jones, shkencëtari lider ne këtë universitet prestigjioz.

Qeveria amerikane dhe emigracioni serb me ndihmen e shërbimeve sekrete me këmbëngulje e fshehin këtë fakt, por ADN testi flet te kundërtën.

Ju perkujtojme, Universiteti i Stambollit ka ardhur deri te te dhënat e besueshme se Nurudin Tesihoviq apo Nikolla Teslla madje tre here ka kryer haxhin, kurse fiqnjet e tij ne disda raste kane qene deshmitare se edhe ka falur namaz.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »