A është PSD-ja për zgjedhje të parakohshme, Gorani jep një deklaratë të papritur
15:36 | 25 Maj 2018
Dukagjin Gorani ka thënë se në parim e përkrahin kërkesën për zgjedhje.

Ai ka thënë se nuk mbahet mend që Kosova të ketë pasur një qeveri aq të pafuqishme dhe të pasigurt.

Ai tutje tha se ka dy prioritete nga partitë politike, zgjedhjet dhe vazhdimi i dialogut.

Ka thënë se nuk mund të ketë dialog për zgjedhjet por duhet të ketë vetëm për bisedimet me Serbinë.

Për rrëzimin e Qeverisë ai ka thënë se duhet të ketë dakordin mes partive opozitare sidoms LDK-së dhe VV-së.

Atalanta Kërçyku
S