A është ky serbi më budalla në botë?! (video)
09:56 | 18 Shkurt 2015

Një burrë nga Serbia ka ndezur rrjetet sociale, me videon e tij të pazakontë, ku shihet mënyra e pazakontë e tij për të kapur peshq. foto“Shumë persona thonë se unë jam i çmendur. Edhe pse është e pazakontë dhe e jashtëzakonshme duhet të jetë një reflektim i një i të çmenduri? Apo ndoshta njerëzit nuk dinë të bëjnë shaka dhe të sjellin pak humor në jetët e tyre”, pyet Jovani nga Leskovaci i Serbisë, i cili ka ndezur rrjetet sociale me videon e tij, transmeton TetovaSot. Për fat të keq, Jovani mbeti duart bosh dhe pa asnjë peshk. Por të paktën ai nuk kishte ftohtë duke mbajtur një “mbinxehje” pas shpine. https://www.youtube.com/watch?v=Vsa9xYVqCtQ
Françeska Jaçe