A është ky Samsung Galaxy S8? (FOTO)

0

Kemi dëgjuar shumë kohëve të fundit mbi specifikat e mundshme të Galaxy S8. Megjithatë, deri tani, nuk kemi parë ndonjë fotografi të pajisjes.

Kurse tash, një foto që po qarkullon nëpër internet mund të jetë fotoja e pajisjes së re të Samsung.

Pajisja në foto ka të njejtat detaje sikurse specifikat e përfolura – nuk ka pullën ‘home’, ka më pak kornizë dhe ka ekran të lakuar.

Fotoja në fjalë mund të jetë e diskutueshme sa i përket autenticitetit dhe mund të jetë një foto e dizajnuar me Photoshop.

Nëse është foto e montuar, është e punuar në mënyrë shumë profesionale pasi që tregon të gjitha detajet e spekuluara.

Për më shumë, edhe nëse nuk është foto reale, Galaxy S8 pritet të duket ngjashëm me pajisjen në foto, pas lansimit zyrtar.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com