A do të martohet Enca në një të ardhme të afërt?
09:58 | 10 Mars 2015

Këngëtarja Enca Haxhija që nga koha kur është bërë e famshme më shumë po rri në Amsterdam se sa në Tiranë. ensa Madje, kujtojmë edhe një fotografi të saj të postuar para disa javësh në Facebook ku shihej se ishte në këtë vend dhe ishte mbi shpinën e një djali të cilit ja kishte mbuluar fytyrën. Ndërsa tani ajo një foto ku dukej se është rrugës për Amsterdam dhe se mbi kokë kishte një kurorë dhe ishte në veturë sa që jepte përshtypjen se po shkonte nuse ani pse nuk ishte e veshur me vello. Por, se a është martesa në planet e saj, këtë gjë e din vetëm ajo. /Indeksonline/
Aurela Hoxha