0

Ushtaret më seksi në planet

Rusia është një nga ato vende ku femrat kanë një vend të rëndësishëm, me përfaqësimin me rreth 160 mijë ushtarake ose 10% e totalit të forcave. Numrin më të madh…

0

Ushtaret më seksi në planet

Rusia është një nga ato vende ku femrat kanë një vend të rëndësishëm, me përfaqësimin me rreth 160 mijë ushtarake ose 10% e totalit të forcave. Numrin më të madh…

0

Kolumbia befason Francën

Kombëtarja e Kolumbisë, edhe pse ishte në disavantazh prej 0-2, ka arritur të fitojë 3:2 ndaj Francës. Giroud dhe Lemar…

0

Kolumbia befason Francën

Kombëtarja e Kolumbisë, edhe pse ishte në disavantazh prej 0-2, ka arritur të fitojë 3:2 ndaj Francës. Giroud dhe Lemar…

Showbiz
Receta