700 refugjatë shqiptarë nga Kumanova arritën në Preshevë
10:01 | 10 Maj 2015

Në Preshevë deri më tani kanë arritur 700 refugjat shqiptar nga Kumanova, informoi kryetari i komunës Ragmi Mustafa.

presheva_5095981 “Të gjitha strukturat komunale janë të angazhuara dhe të përgatitura për të pranuar edhe një numër më të madh të njerëzve nga Kumanova, nëse ka nevojë për këtë gjë”, deklaroi Ragmi Mustafa, transmeton Zhurnal. Së bashku me Mustafën, vend kalimin kufitar e kanë vizituar edhe përfaqësuesit e Kryqit të kuq, OSBE-së, dhe trupi koordinativ për jugun e Serbisë.
Françeska Jaçe